Publiek uitbenen in Appeltern: zo vers zag je je karbonaadje nog nooit - Maasenwaalgids
Advertentie

Maasenwaalgids

Nieuws uit het Land van Maas en Waal

Publiek uitbenen in Appeltern: zo vers zag je je karbonaadje nog nooit

Deel met ons mee
1

 

 

APPELTERN/ EWIJK – Sommige bezoekers knipperden even met de ogen toen ze voor de deur van de Tuinen van Appeltern een opengewerkt varken zagen hangen. Een plakje verse leverworst nam de schrik bij de meesten echter al snel weg.De Ewijkse slager Peter Willems sneed het dier in de herfstkou stukje voor stukje in porties vlees zoals we die uit de winkel kennen. Te beginnen met de schouder, waar hij in razend tempo ribjes, schouderkarbonaadjes, varkenslappen en ander lekkers uit hakte, sneed en zaagde.

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten